Yurttaş, Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yurttaş, Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesini Ziyaret Etti

Yurttaş, Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesini Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Salihli Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti.

19.08.2014 10:11  Güncelleme: 10:29

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Salihli Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Yurttaş, Bölge Hastanesi konumunda Salihli ve çevre ilçelere sağlık hizmeti verecek olan Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesinin 6 milyon 500 bin liraya mal olduğunu söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'ın hastane ziyaretine Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği İdari İşler Başkanı Erkan Ersoy Salihli Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'ni Başhekimi Serdar Erdil, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ve partililer eşlik etti.

Salihli'de yapılan hastanenin 6 milyon 500 bin liraya mal olduğunu, bu hastanenin sadece Salihli'ye değil bölgeye hitap edeceğini belirten Yurttaş, "Salihli Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesi geniş bir kitleye hitap edecektir. Biz sağlık alanında sadece Manisa merkeze değil, ilçelerine de yatırımlar yapmaktayız. Son dönemlerde kamu hastaneleri sağlık alanında çok iyi hizmetler vermektedir. Yapılan anketlerde de vatandaş memnuniyetinin yüzde 90 oranında olduğu belirlendi" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurttaş, Ağız Sağlığı ve Diş Hastalıkları Hastanesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement