2 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Silahlı, Baltalı Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

2 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Silahlı, Baltalı Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Adana'da iş yeri önüne aracın park edilmesi yüzünden çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı, baltalı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

27.05.2018 17:43  Güncelleme: 17:59

Adana'da iş yerinin önüne aracın park edilmesi yüzünden çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı.

PİKABINI MARKETİN ÖNÜNE PARK ETTİ, KAVGA ÇIKTI

Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde 22 Mayıs'ta meydana gelen olayda, İsa S., pikabını Hasan A'.ya ait marketin önüne park etti. Hasan A., aracını başka yere koymasını isteyince önce tartışma, ardından kavga çıktı.

2 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Silahlı, Baltalı Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

KAVGADA SİLAHINI ÇEKİP 5 KİŞİYİ VURDU

Kavgaya Hasan A.'nın çocukları ve akrabaları Erkan, Sedat, Hüseyin, Kerem ve Cahit A. da karıştı. Kavga sırasında İsa S.r, yanındaki tabancayı çıkarıp A. ailesinden 5 kişiyi vurdu. Seken kurşunlar pazarda tezgah kuran Mert Aslan (12) ve alışveriş yapan Fikret Güneden'e de isabet etti.

BALTA VE SOPALARLA KARŞILIK VERİLDİ

A. ailesinin bireyleri de pazarda satılan baltaları alarak, İsa S. ve babası Cuma S.'ye saldırdı. İsa S. ve Cuma S., balta ve sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Tedaviye alınan yaralılardan Hüseyin A. ve kardeşi Kerem A., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kavganın bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

2 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Silahlı, Baltalı Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 2 Kişinin Öldüğü, 7 Kişinin Yaralandığı Silahlı, Baltalı Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • ??**)8(: ADANAYI KOMPLE SURİYEYE SÜRÜN KURTULALIM BU NE YAAA 13 2 Yanıtla
  • prf . Dr . Ahmet ergüney : cahil aptal bir toplum yaptılar 10 3 Yanıtla
  • MERSİN 33: İŞTE BU tür ESNAF milletini anlıyamıyorum geliyosun yol kenarına park ediyorsun,sanki kaldırıma park etmiş gibi dükkan sahibi cıkıyor dükkanımın önünü işgal etme yok dükkanın önünü kapatıyorsun gibi mazeret üretiyorlar.e bu millet arbasını nere koyacak 8 2 Yanıtla
  • devrimci_ahu: almanyada herkes çırılçıplak geziyor kimse ölmüyor 3 6 Yanıtla
  • Hanifenin Abisi: Bunlar bildiğin yabani, baltayla kavga nedir? Tam bir ortadoğu ülkesiyiz. 7 0 Yanıtla
  • juba: birisi adanamı dedi 3 3 Yanıtla
  • Marıo0112: Lan Okey gevşeği . Sen Adanalılara Gurban ol . Sen defol git , kurtul 1 4 Yanıtla
  • serhat: cocuk kadar akılları yok 4 0 Yanıtla
  • Ayhan: Vatan,Namus,Ekmek...Hepsine ölür öldürürsün de kardeşim bir otopark bir araç yüzünden bu nedir...ama o bir anlık hırs bir anlık öfke ve gaflet yok mu ! başkasını değil kimseyi değil işte onu yeneceksin kendini yeneceksin bak nasıl güzel oluyor hayat sana ve çevrendekilere. 3 0 Yanıtla
  • Burcu: Sunlara bak park yuzunden baltayla saldiriyorlar birbirlerine cahiller seviyesizler egitimsizler luzumsuzlar bunlar gibilerdsn cok var turkiyede kimlerle ayni ulkede yasiyoruz ya sunlara bakin rezillik 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement