Kreşte 2 yaşındaki çocuğa şiddet kamerada! Aile, görüntüleri izleyip savcılığa koştu - Son Dakika
3. Sayfa

Kreşte 2 yaşındaki çocuğa şiddet kamerada! Aile, görüntüleri izleyip savcılığa koştu

Düzce'de kreşte bir öğretmenin 2 yaşındaki çocuğu acımasızca dövdüğü anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Şiddet gören çocuğun babasının şikayeti üzerine öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

05.02.2020 13:06  Güncelleme: 14:34

Düzce'de, kreşte bir öğretmen 2 yaşındaki çocuğa acımasızca vurdu. Öğretmen Yeliz K. tutuklanırken, çocuğu darp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

BABA, GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİP HAREKETE GEÇTİ

Olay önceki gün, Düzce'nin Karacahacımusa Mahallesi'nde faaliyet gösteren Hayalim Kreş isimli kreşte meydana geldi. Selçuk Taşlı oğlunu kreşe getirdi. Selçuk Taşlı çocuğunun kreşteki ilk günü olması nedeniyle salonda oturarak güvenlik kameralarından çocuğunu izledi. Bu sırada oyun parkurundan çıkan küçük çocuğu kucağına alan öğretmen Yeliz K. yere oturttuğu çocuğa acımasızca ardı ardına tokat attı. Hemen içeri giren Selçuk Taşlı, çocuğunu kucağına aldı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kreşe gelerek güvenlik kameralarına yansıyan olayı izleyen anne Tuba Taşlı, feryatlar içerisinde yaşananlara tepki gösterdi. Aile karakola giderek şikayette bulunurken, Yeliz K. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Yeliz K. tutuklandı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞ

Yeliz K.'nin daha önce de bir öğrenciyi dövmesi nedeniyle görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Kreşte 2 yaşındaki çocuğa şiddet kamerada! Aile, görüntüleri izleyip savcılığa koştu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kreşte 2 yaşındaki çocuğa şiddet kamerada! Aile, görüntüleri izleyip savcılığa koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Serhan: Ya bakamayacağın çocuğu yapma arkadaş 1 20 Yanıtla
    Ukkan tmor: Serhan tek kelimeyle cahilsin çocuğu adamlar yetimhaneye birakmamis vermiş parasini kreste baksinlar diye. Bunun mu yapilmasi lazim. 9 0 Zynp: Ailesi dövmüyor kı çocuğunu! Kreşteki kadın öğretmen şiddet uyguluyor 6 0 ...: Acaba hayat şartları buna elvermiyor olabilir mi Anne baba her ikisi de çalışıyor ve çocuğu aileden emanet edebilecekleri kimse olmadığı için mecburen kreşe vermiş olabilirler mi Bazen olayları çok boyutlu değerlendirmek gerek 2 0 Serhan: Tmm işte ben de diyorum ki kendin bakamayacaksan yapma elalem ne kadar ilgi sevgi özen gösterir al gör 2 0
  • Boz Ayı: Gene mi kelebek kafali ? 9 12 Yanıtla
    harbi ayısın: harbi ayısın, buna mı takıldın yaşanan vahşeti kınamak yerine 7 0
  • ilker.: Büyük Konuşmak istemiyorum ama benim çocuğuma yapılacak böyle birşey sonucunu düşünmek bile istemiyorum aile gene iyi durmuş çocuk bu çocuk nasıl elin kalkıyor nasıl vicdanın el veriyor çocuğu masuma yetime öksüze kalkan eller kırılır kırılmalıdırda daha sonra kullanılmasın. 20 0 Yanıtla
  • sali: benim basörtlü kardesime laf dedirtmem!! diyenler utansin bizi bunlar bu hale getirdi 2 10 Yanıtla
    Sy: Kelime oyunu yapma 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement