61 Yaşındaki Emekli, Annesinin Mezarına Gidip Tüfekle İntihar Etti! - Son Dakika
Son Dakika Logo

61 Yaşındaki Emekli, Annesinin Mezarına Gidip Tüfekle İntihar Etti!

10.10.2017 13:01  Güncelleme: 17:58

Gaziantep'te 61 yaşındaki Mehmet Arslan, 2009 yılında ölen annesi Avaş Arslan'ın mezarına yakın noktada çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi.

Annesinin mezarına gitti, tüfekle kendini vurup intihar etti.

ANNESİNİN MEZARININ YANINDA KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Olay, Gaziantep'te sabah saatlerinde Yeşilkent Mezarlığı'nda meydana geldi. Avaş Arslan'ın mezarına yakın bir noktada kanlar içerisinde bir kişiyi görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine mezarlığa gelen ekiplerin incelemesinde, yerde yatan kişinin çenesine tüfeği dayadıktan sonra ateş ederek yaşamını yitirdiğini belirledi.

61 Yaşındaki Emekli, Annesinin Mezarına Gidip Tüfekle İntihar Etti!

İNTİHAR ETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Jandarmanın incelemesinde ölen kişinin emekli Mehmet Arslan olduğunu ve 2009 yılında soba zehirlenmesi nedeniyle ölen annesinin mezarının yakınında intihar ettiğini saptadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bu arada olayı duyarak mezarlığa gelen Arslan'ın yakınları gözyaşı döküp sinir krizi geçirdi. İnceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna cesedi gönderilen Arslan'ın intihar sebebi araştırılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 61 Yaşındaki Emekli, Annesinin Mezarına Gidip Tüfekle İntihar Etti! - Son Dakika


Advertisement