700 TL'lik Hesap Yüzünden Öldürülen Taksicinin Arkadaşı Olayı Anlattı - Son Dakika
3. Sayfa

700 TL'lik Hesap Yüzünden Öldürülen Taksicinin Arkadaşı Olayı Anlattı

700 TL'lik hesap yüzünden öldürülen taksicinin arkadaşı olayı anlattı " Yapmayın dedik ama gözleri dönmüştü"ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde bir restoranda çıkan hesap kavgasında saldırıya uğrayan ve başından ağır yaralanarak hayatını kaybeden 28 yaşındaki taksici Yahya Zağlı,'nın...

21.08.2017 12:32

700 TL'lik hesap yüzünden öldürülen taksicinin arkadaşı olayı anlattı

" Yapmayın dedik ama gözleri dönmüştü"

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde bir restoranda çıkan hesap kavgasında saldırıya uğrayan ve başından ağır yaralanarak hayatını kaybeden 28 yaşındaki taksici Yahya Zağlı,'nın arkadaşı olayı anlattı.Tartışmayı duyar duymaz olay yerine gelen taksici meslektaşı Veli demir, " Yapmayın dedik, ayırmaya çalıştık ama gözleri dönmüştü. Bana da saldırdılar kulağımdan ve bileğimden yaralandoım" dedi.

Tartışmayı öğrenerek olay yerine gelen taksici meslektaşı Veli Demir, hesap yüzünden tartışma çıktığını ve olayın büyümemesi için uğraştığını belirterek, "Hesap yüzünden ağız dalaşı yapmışlar. Ben de olay büyümesin diye gittim. Daha sonra Yahya dışarıya çıktı. Öğrendiğime göre işletme sahibi madde bağımlısı arkadaşlarını çağırmış. 10-15 kişi vardı. Ben de olay büyümesin diye gittiğimde saldırdılar. Kafalarımıza sandalye vurdular. Yapmayın dedik ama gözleri dönmüş. Bana da vurdular kulağımdan yaralandım. Arkadaşım kafasının çok yerinden darbe aldı sol gözü de çıkacak gibiydi. Olay yerine ambulans çağırdım. Olay yerinde öldüğünü söylediler. Sonra ambulansta iki kez tekrar hayata dönmüş. Hastaneden öğrendiğimiz kadarıyla hayati tehlikesinin yüzde 99 yaşama şansının yüzde 1 olduğunu söylediler. Sonra hayatını kaybettiğini öğrendik" dedi. Demir, arkadaşının ölümüne sebep olan kendisini de yaralananlardan şikayetçi olduğunu ve konuyu sonuna kadar takip edeceğini söyledi.

Serik ilçesinde taksicilik yapan Yahya Zağlı, iki gün önce eşi ve arkadaşlarıyla bir restorana gitmiş ve yemek sonunda gelen 700 TL tutarındaki hesaba itiraz etmişti. İddiaya göre p garsonlardan patronu çağırmalarını isteyen Zağlı, görevlilerin saldırına uğramış ve öldüresiye dövülmüştü. Aldığı darbeler sonunucu ağır yaralanan Zağlı, hayatını kaybetmişti.

700 TL\'lik Hesap Yüzünden Öldürülen Taksicinin Arkadaşı Olayı Anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 700 TL'lik Hesap Yüzünden Öldürülen Taksicinin Arkadaşı Olayı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement