Adana'da Mobilya Atölyesinde Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Mobilya Atölyesinde Yangın

Adana\'da Mobilya Atölyesinde Yangın
14.03.2026 01:03

Adana'da mobilya atölyesinde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü, maddi hasar oluştu.

Adana'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yangın, Merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde bulunan bir mobilya atölyesinde çıktı. Kısa sürede yükselen dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına alıp söndürdü.

Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'da Mobilya Atölyesinde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement