Adana'da trafik kazasında hayatını kaybeden gencin son görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da trafik kazasında hayatını kaybeden gencin son görüntüleri ortaya çıktı

Adana\'da trafik kazasında hayatını kaybeden gencin son görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki gencin, kazadan hemen önce bir mağazada arkadaşıyla sarıldığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada motosiklet sürücüsü olan genç ölürken, karşıya geçmeye çalışan bir kişi de ağır yaralandı.

10.10.2023 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki gencin kazadan hemen önce bir mağazada arkadaşıyla sarıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye kaza, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Karataş Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 23 yaşındaki Hazar Sağır, kullandığı 01 ANB 667 plakalı motosikleti ile önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan M.S.'ye, ardından V.Y. idaresindeki 01 M 0894 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan M.S.'yi hastaneye kaldırırken, motosiklet sürücüsü Hazar Sağır'ın öldüğünü belirledi. Sağır'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Arkadaşları son görüntüsünü paylaştı

Öte yandan Hazar Sağır'ın, hayatını kaybetmeden hemen önce alışveriş merkezinde bir arkadaşını ziyaret edip sarılarak sohbet ettiği anların güvenlik kamerası ortaya çıktı. Gencin arkadaşı o anları, "Allah rahmet eylesin. 10 dakika önce seninle gülüyorduk, mekanın cennet olsun canım kardeşim" diyerek paylaştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da trafik kazasında hayatını kaybeden gencin son görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement