Kozan'da Uygulama Sırasında Aranan Hükümlü Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kozan'da Uygulama Sırasında Aranan Hükümlü Yakalandı

Kozan\'da Uygulama Sırasında Aranan Hükümlü Yakalandı

Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan uygulamalar sırasında bilişim suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan bir hükümlü yakalandı. Uygulama sonucunda bir ruhsatsız tabanca, 8 fişek, 18.37 gram uyuşturucu ve 28 tablet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca 19 araç ve 4 motosiklet trafikten men edildi. Polis ayrıca bilişim suçlarından aranan bir kişi ve dolandırıcılık suçundan bir şahsı da yakaladı.

27.05.2024 12:41

Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan uygulamalar sırasında bilişim suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan bir hükümlü yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşın huzur ve güvenliği için uygulama yaptı. Yapılan bu uygulamada bir ruhsatsız tabanca, 8 fişek, 18.37 gram uyuşturucu, 28 tablet uyuşturucu hap ele geçirilirken, aynı zamanda 19 araç ve 4 motosiklet trafikten men edildi. 15 araca modifiyeden, 56 motosiklete çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Uygulama sırasında polis bilişim suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi ve dolandırıcılık suçundan bir şahıs yakalandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kozan'da Uygulama Sırasında Aranan Hükümlü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement