Adıyaman'da tütün işçilerini taşıyan minibüs devrildi, 12 kişi yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da tütün işçilerini taşıyan minibüs devrildi, 12 kişi yaralandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adıyaman\'da tütün işçilerini taşıyan minibüs devrildi, 12 kişi yaralandı

Adıyaman-Samsat kara yolunda tütün işçilerini taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çiçek Köyü yakınlarında devrildi. Kazada 12 tütün işçisi yaralandı; yaralılar Kahta Devlet Hastanesi ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsün devrilmesi sonucu 12 tütün işçisi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tayfun S. idaresindeki 07 AHV 836 plakalı tütün işçilerini taşıyan minibüs, Adıyaman- Samsat kara yolu Çiçek Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada minibüs sürücüsü Tayfun S. ile minibüste bulunan Mustafa Y., Gamze D., Fikriye K., Habibe K., Melek K., Yeter K., Çiğdem K., Üzeyir K., Leyla S., Çiler Ç. ve Servet Ç. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.