Afganistan'da NATO askerlerine saldırı: 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Afganistan'da NATO askerlerine saldırı: 3 yaralı

Afganistan\'da NATO askerlerine saldırı: 3 yaralı

Afganistan'ın Kandahar vilayetinde NATO askerlerine düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerin yaralandığı belirtildi.

24.09.2019 13:23

Afganistan'ın Kandahar vilayetinde NATO askerlerine düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerin yaralandığı belirtildi.

Afganistan'ın güneyindeki Kandahar Havalimanı'nda bir Afgan polisinin NATO askerlerine ateş açması sonucu 3 askerin yaralandığı, NATO askerlerinin karşılık vermesi üzerine polisin öldüğü belirtildi. Afganistan'daki NATO güçlerinin 'Kararlı Destek Misyonu' tarafından yapılan açıklamada, olay doğrulanarak yaralanan askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı. Taliban ise 12 ABD askerinin öldüğünü ileri sürdü.

Saldırıyı üstlenen Taliban, saldırganın bir süre önce polislerin arasına yerleştirildiğini ve beklediğini iddia etti. - KANDAHAR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Afganistan'da NATO askerlerine saldırı: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement