Yanan evlerini söndürmek için seferber oldular - Son Dakika
3. Sayfa

Yanan evlerini söndürmek için seferber oldular

Yanan evlerini söndürmek için seferber oldular Ahırdan çıktılar, evlerinin alev alev yandığını gördüler Kastamonu'nun merkeze bağlı Eşen köyünde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

09.12.2021 19:21  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yanan evlerini söndürmek için seferber oldular

Ahırdan çıktılar, evlerinin alev alev yandığını gördüler

KASTAMONU - Kastamonu'nun merkeze bağlı Eşen köyünde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında üç ev kullanılamaz hale gelirken yangın sırasında ahırda bulunan aile, ahırdan çıktıklarında evlerinin alev alev yandığını gördü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da merkeze bağlı Eşen köyünde saat 16.00 sıralarında Fatih Sarımehmetoğlu'na ait evden henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler tüm evi kapladı. Yangın sırasında ahırda hayvanlara bakan aile, ahırdan çıktıklarında evlerinin alev alev yandığını gördü. Kısa sürede büyüyen alevler hemen bitişiğinde bulunan Ahmet ve Mehmet Sarımehmetoğlu'na ait evlere de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Kastamonu, Taşköprü ve Şeker Fabrikası itfaiye ekipleri ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz ve Kastamonu İl Özel İdaresine ait su tankeri yangını müdahale etti. Yaklaşık 3 saatlik bir müdahalenin ardından yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

Soğutma çalışmalarının halen devam ettiği yangında zaman zaman patlama ve göçmeler yaşandı. Jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken yangında Ahmet, Mehmet ve Fatih Sarımehmetoğlu'na ait üç ev tamamen yanarak küle döndü.

Ayrıca yangın sırasında evinin yandığını gören Tevhide Sarımehmetoğlu ise, fenalık geçirerek bayıldı. Tevhide Sarımehmetoğlu'na yangın bölgesinde hazır bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.

Öte yandan yangın söndürme çalışmalarını Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram'da yerinde izledi.

Yanan evlerini söndürmek için seferber oldular
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yanan evlerini söndürmek için seferber oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement