Alanya'da İskeledeki Teknelerde Yangın Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Alanya'da İskeledeki Teknelerde Yangın Çıktı

Alanya\'da İskeledeki Teknelerde Yangın Çıktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde iskelede bulunan iki tur teknesinde çıkan yangın, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucunda bir tekne tamamen yanarken diğeri kullanılamaz hale geldi.

21.03.2024 09:48  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde iskelede bulunan iki tur teknesinde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle iki teknede çıkan yangın hem karadan hem denizden müdahaleyle söndürüldü.

Yangın, saat 06.30 sıralarında Alanya Balıkçı Barınağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir tur teknesinde çıkan henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın diğer tekneye sıçradı. İki teknedeki alevler kısa sürede büyüdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İki teknedeki alevlere karadan itfaiye ekipleri, denizden de Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerini yangına müdahalesi sırasında kıyıdaki bir teknenin, alevlerden etkilenmemesi adına güvenli yere çekildiği görüldü.

Alevler ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, teknelerden biri tamamen yandı, diğeri ise kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alanya'da İskeledeki Teknelerde Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement