Anayola çıkan domuzlar, sürücülere zor anlar yaşattı - Son Dakika
3.Sayfa

Anayola çıkan domuzlar, sürücülere zor anlar yaşattı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde anayola çıkan domuz sürüsü, sürücülere zor anlar yaşattı. Trafiği tehlikeye düşüren domuz sürüsü bir süre sonra ortalıktan kaybolurken o anlar kameralara yansıdı. Mudanya ilçesi Mudanya Yolu üzerinde hızla seyreden otomobiller, yol üzerindeki karaltıyı görünce yavaşlamak zorunda kaldı. Cadde üzerine çıkan çok sayıda domuz, bir süre sağ şeridi işgal etti. Kaza yapmaktan son anda kurtulan otomobildekiler, cep telefonu kameralarıyla o anları saniye saniye kaydetti. Cadde üzerindeki domuz sürüsü, bir süre sonra ortadan kayboldu.

24.02.2024 10:12  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anayola çıkan domuzlar, sürücülere zor anlar yaşattı

BURSA - Bursa'nın Mudanya ilçesinde anayola çıkan domuz sürüsü, sürücülere zor anlar yaşattı. Trafiği tehlikeye düşüren domuz sürüsü bir süre sonra ortalıktan kaybolurken o anlar kameralara yansıdı.

Mudanya ilçesi Mudanya Yolu üzerinde hızla seyreden otomobiller, yol üzerindeki karaltıyı görünce yavaşlamak zorunda kaldı. Cadde üzerine çıkan çok sayıda domuz, bir süre sağ şeridi işgal etti. Kaza yapmaktan son anda kurtulan otomobildekiler, cep telefonu kameralarıyla o anları saniye saniye kaydetti.

Cadde üzerindeki domuz sürüsü, bir süre sonra ortadan kayboldu.

Anayola çıkan domuzlar, sürücülere zor anlar yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anayola çıkan domuzlar, sürücülere zor anlar yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement