Son dakika haberleri: Annesini öldürüp, babasını yaralayan zanlı tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haberleri: Annesini öldürüp, babasını yaralayan zanlı tutuklandı

Son dakika haber... Annesini öldürüp, babasını yaralayan zanlı tutuklandı Şanlıurfa'da uyuşturucu parası istediği ailesiyle tartıştıktan sonra annesini öldürüp babasını ağır yaralayan madde bağımlısı şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

25.02.2022 16:34  Güncelleme: 17:15

Annesini öldürüp, babasını yaralayan zanlı tutuklandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da uyuşturucu parası istediği ailesiyle tartıştıktan sonra annesini öldürüp babasını ağır yaralayan madde bağımlısı şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Akpiyar Mahallesinde yaşandı. Daha önce de annesini bıçaklayarak yaralayan madde bağımlısı İbrahim Halil Badıllı, uyuşturucu parası istediği ailesiyle tartıştıktan sonra annesi Hanife ile babası Emin Badıllı'ya silahla ateş açtı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken baba ise kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerine giden polis tarafından saklandığı bodrumda yakalanan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika haberleri: Annesini öldürüp, babasını yaralayan zanlı tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haberleri: Annesini öldürüp, babasını yaralayan zanlı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement