Antalya'da tatil için İzmir'den annesinin yanına gelen 21 yaşındaki Murat Varlıklı, Konyaaltı Sahili'nde boğularak hayatını kaybetti.
OĞLUNU GÖREMEYİNCE PANİKLEDİ
Olay saat 23.00 sıralarında Konyaaltı plajında meydana geldi. Akşam saatlerinde annesi Ömriye Varlıklı ile birlikte Konyaaltı sahiline gelen Murat, annesi ile sohbet ettikten sonra denize girdi. Bir süre sonra oğlunu göremeyen anne panikleyerek denizde aramaya başladı.
ÇALIŞMAYA DALGIÇ POLİSLER KATILDI
Oğlunu bulamayan anne polisten yardım istedi. Olay yerine gelen deniz polisi, kaybolan genci bulmak için çalışma başlattı. Bir süre sonra arama çalışmalarına dalgıç polisler katıldı.
GENCİN CESEDİ SAHİLE ÇIKARILDI
Dalgıç polisler tarafından yapılan aramada bulunan 21 yaşındaki genç, sahile çıkartıldı. Hazırda bekleyen sağlık ekipleri tarafından Varlıklı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.
ACI HABERİ ALINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Oğlunun öldüğünü duyunca sinir krizi geçiren anneyi sağlık ekipleri sakinleştirdi. Murat'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Son Dakika › 3.Sayfa › Denizde Kaybolan Oğlundan Gelen Acı Haber Anneyi Yıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.