Antalya'da Parkta Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Parkta Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya\'da Parkta Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan bir parkta oto galeri işiyle uğraşan Fırat Erbi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri katil zanlısını bulmak için çalışma başlattı.

15.04.2024 14:41  Güncelleme: 14:44

Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir parkta kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vurulan, oto galeri işiyle uğraşan Fırat Erbi hayatını kaybetti.

Olay, saat 06.00 sıralarında Kepez ilçesi Yavuz Selim Mahallesi 6100 ve 2936 Sokak kesişimindeki parkta meydana geldi. Alınan bilgiye göre Fırat Erbi (24), kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile her iki bacağından vurularak yaralandı. Silah sesinin ardından adrese ekipler sevk edildi. Fırat Erbi, ambulansla Antalya Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Erbi burada kurtarılamadı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek katil zanlısını bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çok sayıda güvenlik kamera görüntüsü üzerinde çalıştığı öğrenildi. Olay yerinde ise 4 adet boş kovan bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Parkta Tabancayla Vurulan Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement