Antalya'da Sokakta Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Sokakta Erkek Cesedi Bulundu

Antalya\'da Sokakta Erkek Cesedi Bulundu

Antalya'da alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 54 yaşındaki Mehmet Korkmaz isimli vatandaşın sokak ortasında cansız bedeni bulundu.

10.09.2016 22:46  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 54 yaşındaki Mehmet Korkmaz, sokakta ölü bulundu.

METRUK BİNAYA GELDİ

Muratpaşa İlçesi Vatan Bulvarı'ndaki olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Rezan Korkmaz'la aynı evde kalan Mehmet Korkmaz, aralarında tartışma çıkması nedeniyle evden ayrılarak sokakta yaşamaya başladı. Rezan Korkmaz, alkol ve uçucu madde bağımlısı olan Mehmet Korkmaz'ı merak ettiği için kontrol amacıyla Vatan Bulvarı'nda kaldığı metruk binaya geldi.

"ONA DEFALARCA ALKOLÜ BIRAKMASINI SÖYLEDİ"

Mehmet Korkmaz'ı sokakta hareketsiz bulan Rezan Korkmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Korkmaz'ın öldüğünü belirledi. Polisin incelemesinden sonra Mehmet Korkmaz'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Rezan Korkmaz, arkadaşının alkol bağımlısı olduğunu belirterek, "Ona defalarca alkolü bırakmasını söyledim. O durmadan devam etti. Akıllanması için onu terk ettim. Ancak dayanamadım geri geldim ve ölü buldum "dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Sokakta Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement