ATV kazasında ölen çocuklar defnedildi, gözyaşları sel oldu - Son Dakika
3.Sayfa

ATV kazasında ölen çocuklar defnedildi, gözyaşları sel oldu

ATV kazasında ölen çocuklar defnedildi, gözyaşları sel oldu

Gaziantep'te hafif ticari aracın ATV'ye çarptığı trafik kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan, kılınan cenaze namazlarının ardından defnedildi.

13.10.2023 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV kazasında ölen çocuklar gözyaşlarıyla defnedildi

Kazaya karışan otomobil sürücüsü tutuklandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te otomobil ile ATV'nin karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan, kılınan cenaze namazlarının ardından defnedildi. Cenaze namazında göz yaşları sel olurken, kazaya karışan otomobil sürücüsü Volkan Kılınçoğlu ise tutuklandı.

Kaza, dün akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üzerinde Kerim Gündoğan ile Hüseyin Akın'nın bulunduğu 27 MST 04 plakalı ATV, Volkan Kılınçoğlu idaresindeki 27 ARB 190 plakalı otomobile çarpıktan sonra savrularak devrildi. Feci kazada ATV'nin üzerinde bulunan 2 çocuk ağır yaralandı. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 14 yaşındaki 2 çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Feci kaza anları kameraya yansıdı

İki çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan feci kaza anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki 2 ATV dikkat çekerken, bir anda kavşakta beliren siyah otomobilin kavşağın tam kesişme noktasında Kerim G. ile Hüseyin A.'nın üzerinde bulunduğu ATV'ye çarparak savurma anları yer aldı.

Kazada ölen çocuklar defnedildi, göz yaşları sel oldu

Feci kazada hayatını kaybeden Kerim Gündoğan ile Hüseyin Akın'ın cenazeleri, sabah saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden Kerim Gündoğan, Bahaeddin Nakipoğlu Camii'de, Hüseyin Akın ise Şireci Camii'de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenazede, iki çocuğun bazı yakınları göz yaşlarına boğulurken bazı yakınları ise sinir krizi geçirdi. Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Akın'ın önceki dönem Gaziantep FK Futbol Şube Sorumlusu ve Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyesi Mesut Akın'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü tutuklandı

Öte yandan feci kazada yaralanan 27 ARB 190 plakalı otomobilin sürücüsünün Gaziantep Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu olduğu öğrenildi. Sürücü Kılınçoğlu, hastanede tamamlanan tedavisinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa ATV kazasında ölen çocuklar defnedildi, gözyaşları sel oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement