Aydın'da uyuşturucu suçundan 10'ar yıl hapis cezalı 2 hükümlü cezaevine teslim edildi

Aydın'da Didim ve Efeler ilçelerinde aranan şahıslara yönelik jandarma çalışması yapıldı; uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 10'ar yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 2 hükümlü yakalandı. Hükümlüler, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Aydın'ın Didim ve Efeler ilçelerinde düzenlenen çalışmalarda, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 10'ar yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre Didim ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında, Didim ilçesi Hisar Mahallesi'nde B.Ö.Ö. (35) ile Efeler ilçesinde Ş.K. (32) isimli şahıslar yakalandı. Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 10'ar yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Kaynak: İHA
Sizin düşünceleriniz neler ?