Bahçelievler'de Pompalı Tüfekle Vurulan 15 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Bahçelievler'de Pompalı Tüfekle Vurulan 15 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Bahçelievler'de pompalı tüfekle vurulan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiİSTANBUL - Bahçelievler'de sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Mertcan Karagöz isimli çocuk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

07.11.2018 19:25

Bahçelievler'de pompalı tüfekle vurulan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İSTANBUL - Bahçelievler'de sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Mertcan Karagöz isimli çocuk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Mine Sokak'ta saat 14.00 sıralarında 15 yaşındaki Mertcan Karagöz, kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle vurularak hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralı olan Mertcan Karagöz tedavi altına alınırken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatmıştı. Sokak ortasında vurulan Mertcan Karagöz hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bahçelievler\'de Pompalı Tüfekle Vurulan 15 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bahçelievler'de Pompalı Tüfekle Vurulan 15 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Öğrenci Severim: Öğretmen öğrenci saldırı neden çocuklar dokunma bırak,öğretmenler psiklojisi raporu var mı yok M.E.B devlet öğretmenler psiklojisi deli var mı için var 15 yaş öğrenci hayat keybetti allah rahmet eylesin ailesi allah sabırlı versin.... 0 1 Yanıtla

Advertisement