BBP lideri Destici'nin trafik kazası geçirdiği yerden ilk görüntüler - Son Dakika
3.Sayfa

BBP lideri Destici'nin trafik kazası geçirdiği yerden ilk görüntüler

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu araç kaza yaptı, 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerinden ilk görüntüler geldi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Destici'nin büyük korku yaşadığı gözlendi.

04.03.2024 14:43  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları için Tokat'ta bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Destici'nin genel durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazanın yaşandığı bölgeden de ilk görüntüler geldi.

YOLDAN ÇIKIP BARİYERLERE ÇARPTI

Destici, makam otomobili ile Tokat'ın Niksar ilçesine hareket halindeyken Reşediye ilçesi yakınlarında otomobilin yoldan çıkarak bariyerlere çarpması sonucu kaza geçirdi. Destici ve araçta bulunan diğer 2 kişi ambulanslarla Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Destici ve diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

ARAÇ HAVA YASTIKLARINI AÇTI

Olay yerinden gelen görüntülerde kaza yapan aracın hava yastıklarını açtığı gözlendi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Destici'nin büyük korku yaşadığı gözlendi.

BBP lideri Destici\'nin trafik kazası geçirdiği yerden ilk görüntüler

Son Dakika 3.Sayfa BBP lideri Destici'nin trafik kazası geçirdiği yerden ilk görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Selami Karagülle: Geçmiş olsun sayın başkan 31 27 Yanıtla
  • Azat Deniz: Türkiyenin başı sagolsun 15 28 Yanıtla
  • Selami Karagülle: Geçmiş olsun sözüne bile Kendi görüşünden olmadığı için tahammül edemeyen zavallılar işte bu yüzden 80 senedir iktidar olamıyorsunuz 13 6 Yanıtla

Advertisement