Beylikdüzü'nde Bir İşyeri Kurşunlandı, Şahıs Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Beylikdüzü'nde Bir İşyeri Kurşunlandı, Şahıs Yakalandı

Beylikdüzü\'nde Bir İşyeri Kurşunlandı, Şahıs Yakalandı

Beylikdüzü'nde bir silahlı şahıs, gece saatlerinde bir işyerini kurşunladı. Olay sonrası şahıs, polis ekipleri tarafından yaşadığı evde yakalanırken kurşunlama anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

04.03.2024 10:10  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü'nde silahlı şahıs, gece saatlerinde bir işyerini kurşunladı. Olay sonrası şahıs, polis ekipleri tarafından yaşadığı evde yakalanırken kurşunlama anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, 26 Şubat Pazartesi saat 02.00 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yol üzerindeki matbaaya giden Aytaç B. (36) dükkana yaklaştı. Kapalı olan işyerine elindeki tabanca ile birkaç kez ateş eden şahıs, olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine dükkana polis ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalışma yaptı. Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla şahsı yakalamak için harekete geçti. Aytaç B., Bakırköy'de yaşadığı evde tespit edildi. Şahıs yakalanarak gözaltına alınırken olayda kullanılan silah evde bulundu. İfadesinde suçunu kabul eden Aytaç B. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken yaşanan kurşunlama anı ise çevredeki bir güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beylikdüzü'nde Bir İşyeri Kurşunlandı, Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement