Av tüfeği ile vurduğu köpeği traktörünün arkasına bağlayıp sürükledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
3. Sayfa

Av tüfeği ile vurduğu köpeği traktörünün arkasına bağlayıp sürükledi

02.04.2022 00:58  Güncelleme: 01:44

Av tüfeği ile vurduğu köpeği traktörünün arkasına bağlayıp sürüklediBURSA Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Şehitler Mahallesinde meydana gelen olayda Rauf Halil B.(60), tavuklarını yediğini iddia ettiği hamile olan köpeği av tüfeği öldürüp, traktörünün arkasına bağladığı iple sürükledi.

Av tüfeği ile vurduğu köpeği traktörünün arkasına bağlayıp sürükledi

BURSA Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Şehitler Mahallesinde meydana gelen olayda Rauf Halil B.(60), tavuklarını yediğini iddia ettiği hamile olan köpeği av tüfeği öldürüp, traktörünün arkasına bağladığı iple sürükledi. O anlar amatör kameraya yansıdı.

Olay Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Şehitler Mahallesinde meydan geldi. Rauf Halil B.(60), tavuklarını yediğini iddia ettiği hamile bir köpeği pompalı tüfek ile vurarak öldürdü. Öldürdüğü köpeği traktör ile mahalle meydanından çekerek götüren şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öldürdüğü köpeği traktörünün arkasında sürüklediği görüntülerin amatör kameraya yansıdığı adamın İfadesinde, tavuklarını yediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Av tüfeği ile vurduğu köpeği traktörünün arkasına bağlayıp sürükledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement