Gemlik'teki orman yangını kısmen kontrol altında - Son Dakika
Son Dakika Logo
3. Sayfa

Gemlik'teki orman yangını kısmen kontrol altında

01.04.2022 16:31  Güncelleme: 19:48

Gemlik'teki orman yangını kısmen kontrol altında Bursa'da meydana gelen iki orman yangınından sonra Gemlik ilçesinde de yangın çıktı.

Gemlik'teki orman yangını kısmen kontrol altında

BURSA - Bursa'da meydana gelen iki orman yangınından sonra Gemlik ilçesinde de yangın çıktı. Yangın kısmen kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Gemlik ilçesi Yeniköy Mahalle girişinde alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü ve Gemlik itfaiyesi yangına müdahale etti. Kısmen kontrol altına alınan alevler zaman zaman yükseldiği görüldü. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gemlik'teki orman yangını kısmen kontrol altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement