Çaldıkları Motosikleti Parçalarken Yakalandılar - Son Dakika
3. Sayfa

Çaldıkları Motosikleti Parçalarken Yakalandılar

Çaldıkları Motosikleti Parçalarken Yakalandılar

Gaziantep’te çaldıkları motosikleti boş bir arazide parçalamaya çalışan şahıslar polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

29.11.2017 12:34

Gaziantep'te çaldıkları motosikleti boş bir arazide parçalamaya çalışan şahıslar polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Şahinbey ilçesi Gümüştekin Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre A.C. ve E.Ç. isimli 2 şahıs çaldıkları motosikleti boş arazide parçalamaya başladı. O sırada durumu fark eden polis ekipleri şahısları kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Olay sonrası gözaltına alınan A.C. ve E.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilirken, 27 plakalı motosiklet ise sahibine teslim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Çaldıkları Motosikleti Parçalarken Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement