Çankırı'da Kaybolan Kadının Eşi ve Oğlu Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çankırı'da Kaybolan Kadının Eşi ve Oğlu Serbest Bırakıldı

Çankırı\'da Kaybolan Kadının Eşi ve Oğlu Serbest Bırakıldı
11.11.2023 10:07

Çankırı'da kaybolduktan 3 gün sonra evinde ölü bulunan kadının eşi ve oğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kadının kızı ve kızının erkek arkadaşı ise tutuklanmıştı.

Çankırı'da, bir kadının kaybolduktan 3 gün sonra evindeki bazanın altında ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan eşi ve oğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayşe D'nin (48) evinde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınan eşi T.D. ile oğlu E.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

Fatih Mahallesi Yapraklı Bulvarı'nda yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Ayşe D'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, ihbar üzerine 8 Kasım'da evde yapılan aramada kadın, bazanın altında ölü bulunmuştu.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden kadının kızı E.N.D. ile kızının erkek arkadaşı M.E.K. dün tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı'da Kaybolan Kadının Eşi ve Oğlu Serbest Bırakıldı - Son Dakika


Advertisement