Çankırı'da Otelden Ölü Bulunan Gencin Ölümüyle İlgili 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çankırı'da Otelden Ölü Bulunan Gencin Ölümüyle İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Çankırı\'da Otelden Ölü Bulunan Gencin Ölümüyle İlgili 1 Kişi Tutuklandı

Çankırı'da bir otel odasında temizlikçi tarafından ölü bulunan 22 yaşındaki gencin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı. Olayın detaylarına göre, gencin gizlice girdiği otel odasında cansız bedeni bulunurken, incelemeler sonucunda odanın başka bir kişi tarafından ayırtıldığı tespit edildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

31.01.2024 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da gizlice girdiği otel odasında temizlikçi tarafından ölü bulunan 22 yaşındaki gencin ölümü ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Olay, dün il merkezinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otelde görevli temizlik personeli, temizlik için girdiği odada Berat Karakuş'un (22) cansız bedeni ile karşılaştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Berat Karakuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından gencin cenazesi morga kaldırıldı.

Otel odasına gizlice girdi

Olayla ilgili Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemeler neticesinde, otel odasının Ç.G. isimli şahıs tarafından ayırtıldığı öğrenildi. Gece saatlerinde Berat Karakuş'un odaya gizlice girdiği belirlenirken, sabaha kadar odada kalan iki gençten Ç.G.'nin sabah saatlerinde otelden ayrıldığı tespit edildi. Temizlik görevlisi boş olduğunu düşündüğü otel odasına temizlik için girdiğinde Karakuş'un cansız bedeni ile karşılaştığı belirtildi.

Şüpheli tutuklandı

Gencin ölümü ile ilgili gözaltına alınan Ç.G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan Ç.G. tutuklandı. Berat Karakuş'un kesim ölüm sebebinin ise otopsi raporunda kesinleşeceği öğrenildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çankırı'da Otelden Ölü Bulunan Gencin Ölümüyle İlgili 1 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement