Cansız bedenleri bulunan iki kardeşin son görüntüleri! Koşarak böyle ölüme gittiler - Son Dakika
3. Sayfa

Cansız bedenleri bulunan iki kardeşin son görüntüleri! Koşarak böyle ölüme gittiler

İstanbul Çekmeköy'de dün kaybolan iki kardeş evlerinin yakınlarında bulunan bir inşaatın asansör boşluğu için kazılan yağmur suyu ile dolmuş çukurunda ölü bulundu. Ölü bulunan çocukların inşaat alanına doğru yürüdüğü son görüntüler ortaya çıktı.

09.03.2021 14:20  Güncelleme: 14:44

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Mutlu Sokak'ta meydana gelen olayda Hanife ve İlker Büyür çiftinin çocukları 4 yaşındaki Hasan ile 8 yaşındaki Hüseyin öğlen saat 12.00 sıralarında kayboldu.

CANSIZ BEDENLERİ SU DOLU BOŞLUKTA BULUNDU

Durumu fark eden aile fertleri olayı polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler arama çalışmaları sonucu çocuklara dair bir iz bulamadı. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise Büyür ailesinin yaşadığı evin arkasında bulunan inşaat için açılan içi su dolu asansör boşluğunda çocukların cansız bedeni bulundu.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ AMA...

Bölgeye itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri ise bölgede detaylı inceleme yaptı. Yapılan inceleme çalışmaları sonucu ise hayatını kaybeden iki kardeş adli tıp morguna kaldırıldı.

KAHREDEN GÖRÜNTÜLER

İnşaat alanında ölü bulunan 2 çocuğun son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 çocuk yürüyerek binanın arka tarafında bulunan inşaat alanına doğru yürüdükleri görünüyor.

Cansız bedenleri bulunan iki kardeşin son görüntüleri! Koşarak böyle ölüme gittiler
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Cansız bedenleri bulunan iki kardeşin son görüntüleri! Koşarak böyle ölüme gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sibel: Bu kücük cocuklar nasil sahipsiz birakiliyor Aile tarafinda bunlari kacira bilirler yazik yani 48 0 Yanıtla
  • vatandaş: inşaat müteahhidi ve toprak sahibi paragözlerin anlaşmamazlığı yüzünden iki can gitti yazık günah nasıl vebal allahım bu çocukların ölmesinde kimin ihmali varsa allah belasını versin 20 2 Yanıtla
  • hakan: ihmalkar,lık umursamazlık diz boyu allah aileye sabır versin ne kadar acı bir olay neden tepbir alınmıyor giden canların hesabını kim verecek sorumlular çok ağır bir şekilde cezalandırılsın 15 1 Yanıtla
  • lord: Allahım bu ne acı allah sabır versin ailesine cennete melek oldu canlar...ama sorumsuzlukda çok tabi o inşat sahası kiminse 9 0 Yanıtla
  • HAKKARİLİ: ŞÜPHELİ ÖLÜM SORUMSUZ ANALARI OLACAK NEREDE???? 4 1 Yanıtla

Advertisement