Çeşme'deki Patlamada, Patlatmalı Kaçak Balık Avı Üzerinde Duruluyor - Son Dakika
3. Sayfa

Çeşme'deki Patlamada, Patlatmalı Kaçak Balık Avı Üzerinde Duruluyor

Çeşme'deki patlamada, patlatmalı kaçak balık avı üzerinde duruluyor Çeşme Kaymakamı Mehmet Hacı Kara: "Henüz kesin olmamakla birlikte ağırlıklı ihtimal patlayıcı ile yapılan kaçak balık avı olma ihtimali üzerinde duruyoruz" "Bir büyük yat, bir yelkenli yat, 3 takma motorlu fiber bot ağır hasarlı,...

29.12.2017 11:43

Çeşme'deki patlamada, patlatmalı kaçak balık avı üzerinde duruluyor

Çeşme Kaymakamı Mehmet Hacı Kara:

"Henüz kesin olmamakla birlikte ağırlıklı ihtimal patlayıcı ile yapılan kaçak balık avı olma ihtimali üzerinde duruyoruz"

"Bir büyük yat, bir yelkenli yat, 3 takma motorlu fiber bot ağır hasarlı, 2 tane de hafif hasarlı yat bulunuyor"

İZMİR - İzmir Çeşme de dün arda ardına meydana gelen patlamalar ile ilgili soruşturma sürerken, Çeşme Kaymakamı patlatmalı kaçak balık avı ihtimali üzerinde durdurduklarını belirtti.

Çeşme'de dün saat 20.15 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle iki patlama ile ilgili inceleme devam ediyor. Patlama ilçenin her yerinde duyulurken, patlamanın şiddeti ile evlerin ve iş yerlerinin camlarında sarsıntılara neden olmuştu. Sahil Güvenlik ekipleri denizden, İlçe Jandarma ekipleri ise karadan arama tarama çalışması başlattı.

Kaymakam açıkladı

Büyük bir korkuya ve paniğe neden olan patlamayla ilgili Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, İHA muhabirine verdiğini bilgide, ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Henüz kesin olmamakla birlikte ağırlıklı ihtimal patlayıcı ile yapılan kaçak balık avı olma ihtimali üzerinde duruyoruz" dedi.

7 yat hasar gördü

Kaymakam Kara, toplam 7 yatın hasar gördüğünü belirterek, "-"Bir büyük yat, bir yelkenli yat, 3 takma motorlu fiber bot ağır hasarlı, 2 tane de hafif hasarlı yat var" ifadelerini kullandı.

Çeşme\'deki Patlamada, Patlatmalı Kaçak Balık Avı Üzerinde Duruluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Çeşme'deki Patlamada, Patlatmalı Kaçak Balık Avı Üzerinde Duruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement