Çorlu'da Sanayi Dükkanında Çıkan Yangında 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çorlu'da Sanayi Dükkanında Çıkan Yangında 4 Kişi Yaralandı

Çorlu\'da Sanayi Dükkanında Çıkan Yangında 4 Kişi Yaralandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir sanayi dükkanında çıkan yangında 3'ü yabancı uyruklu 4 kişi yaralandı. Yangın, dükkanın ofis bölümünde çıktı ve kısa sürede büyüdü. Dumandan etkilenenlerin olduğu bilgisi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Yangının çıkış sebebi polis ve itfaiye ekipleri tarafından araştırılıyor.

23.03.2024 12:27  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir sanayi dükkanında çıkan yangın nedeniyle 3'ü yabancı uyruklu 4 kişi yaralandı.

Olay, gece yarısı Zafer Mahallesi'nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi İmalat 6. Sokak üzerindeki metal doğrama dükkanında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple koltuk ve eşyaların bulunduğu ofis bölümünde yangın çıktı.

Yangının büyümesi üzerine dumanları fark eden Sabahattin Ergin Polis Merkezi'ne bağlı bekçi görevlileri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi.

Dumandan etkilenenlerin de olduğu bilgisi verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangına müdahale etmek isteyen bir vatandaş ve arka sokaktaki binada kalan 3 yabancı uyruklu kişi dumandan etkilendi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı 4 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın nedeniyle, asma kat pvc ile kapalı 20 metrekare 1 masa, 3 sandalye, 2'li koltuk, 3'lü çekyat, 1 masaüstü, 1 laptop, 1 ahşap dolap, büro evrakları yanarak küle döndü.

Yangınla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorlu'da Sanayi Dükkanında Çıkan Yangında 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement