Denizli Yaya Geçidinde Tehlikeli Oyun - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli Yaya Geçidinde Tehlikeli Oyun

26.11.2018 15:09

Yaya geçidinde tehlikeli oyunDENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde 5 genç, kırmızı ışıkta araçların durmasını fırsat bilerek sürücülerin şaşkın bakışları arasında yaya geçidi üzerinde birdirbir oynadı.

Yaya geçidinde tehlikeli oyun

DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde 5 genç, kırmızı ışıkta araçların durmasını fırsat bilerek sürücülerin şaşkın bakışları arasında yaya geçidi üzerinde birdirbir oynadı. Gençlerin, bu tehlikeli oyunu, bir aracın kameraları tarafından görüntülendi.

Dün saat 22.00 sıralarında, Denizli-Antalya Karayolu Bağbaşı Kavşağı'nda bekleyen 6 gençten 5'i, araçlara kırmızı ışık yanmasının ardından yaya geçidinde birdirbir oynamaya başladı. Bu sırada yol kenarında kalan diğer arkadaşları ise cep telefonuyla o anları görüntüledi. Sürücüler, gençlerin yolun karşısına geçmelerini beklerken, bir anda birdirbir oynamaya başlamalarını üzerine şaşırdı. Gençlerin tehlikeli oyunu araçlara yeşil ışık yanana kadar devam etti. Yeşil ışık yandığında sürücüler, kornaya basarak yoldaki gençleri uyardı. Gençlerin dağılması üzerine araçlar yollarına devam etti. Yaşananlar, bir aracın kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Denizli Yaya Geçidinde Tehlikeli Oyun - Son Dakika


Advertisement