Diyarbakır Hırsız, Parmak İzi Bırakmamak İçin Arkadaşının Çoraplarını Eldiven Gibi Kullandı - Son Dakika
3.Sayfa

Diyarbakır Hırsız, Parmak İzi Bırakmamak İçin Arkadaşının Çoraplarını Eldiven Gibi Kullandı

Hırsız, parmak izi bırakmamak için arkadaşının çoraplarını eldiven gibi kullandıDİYARBAKIR'ın merkez Bağlar ilçesinde bir site içerisindeki daireye giren iki hırsızdan biri, parmak izi bırakmamak ve rahat tırmanmak için arkadaşının çoraplarını eldiven gibi kullandı.

03.09.2018 17:22

Hırsız, parmak izi bırakmamak için arkadaşının çoraplarını eldiven gibi kullandı

DİYARBAKIR'ın merkez Bağlar ilçesinde bir site içerisindeki daireye giren iki hırsızdan biri, parmak izi bırakmamak ve rahat tırmanmak için arkadaşının çoraplarını eldiven gibi kullandı. İlginç hırsızlık olayını güvenlik kamerası saniye saniye kayıt etti.

Merkez Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi mahallesinde bulunan Batıkent Sitesi'nde bugün sabaha karşı ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Sitedeki bir blok'un yanına gelen iki hırsız, girecekleri daireyi bir süre inceledikten sonra hırsızlardan biri ayağından çoraplarını çıkartıp diğer hırsıza verdi. Çorapları alıp eldiven gibi ellerine geçirin hırsız hem parmak izi bırakmamak hemde iyi tırmanmak için bu yöntemi kullandığı belirtildi. Arkadaşının yardımı ile 2'inci kattaki daireye tırmanın hırsız, yaklaşık 5 dakika içeride kaldıktan sonra tırmandığı yerden atlayarak kayıplara karıştı.

Hırsızlığın yaşandığı sarada evde oturan Ahmet Çelenk, yaşanan hırsızlık olayından sabah uyanıp kartlarını ve pantolununu yerde görünce fark ettiğini ve polise haber verdiğini söyledi. Bir miktar para ile kayıplara karışan hırsızlar, eve gelen polislerin inceleme yaptığı öğrenildi.

Diyarbakır Hırsız, Parmak İzi Bırakmamak İçin Arkadaşının Çoraplarını Eldiven Gibi Kullandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Diyarbakır Hırsız, Parmak İzi Bırakmamak İçin Arkadaşının Çoraplarını Eldiven Gibi Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement