Elazığ'da makaron ve tütün çalan şahıs yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Elazığ'da makaron ve tütün çalan şahıs yakalandı

Elazığ'da makaron ve tütün çalan şahıs yakalandıELAZIĞ Elazığ'da 80 koli makaron ve 500 adat bir kilogramlık tütün çalan zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

01.02.2023 12:17  Güncelleme: 12:34

Elazığ'da makaron ve tütün çalan şahıs yakalandı

ELAZIĞ Elazığ'da 80 koli makaron ve 500 adat bir kilogramlık tütün çalan zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Elazığ'da meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılabilmesi ve şüphelilerin yakalanması için çalışma geçekleştirildi. Bu çerçevede polis ekiplerine 29 Ocak saat 16.30 sularında bir iş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayında yaklaşık 80 koli makaron, 500 adet 1 kilogramlık tütün ürünün çalındığı ihbarı yapıldı. Olay ile ilgili şüpheli şahısların tespiti ve hırsızlık suçuna konu malzemelerin temini amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren şahıslardan H.Y. (40), 31 Ocakta yakalanarak gözaltına alındı. Şahıstan 24 koli makaron elde edilerek mal sahibine teslim edilirken H.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Elazığ\'da makaron ve tütün çalan şahıs yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elazığ'da makaron ve tütün çalan şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement