Emirgan'da can alan tartışma! 2 sevgili peş peşe denize atladı - Son Dakika
3.Sayfa

Emirgan'da can alan tartışma! 2 sevgili peş peşe denize atladı

Emirgan\'da can alan tartışma! 2 sevgili peş peşe denize atladı

İstanbul Sarıyer'deki Emirgan İskelesi'nde tartışan Aleyna Sarıkaya ve sevgilisi Ramazan Kaya denize atladı. Sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi tarafından denizden çıkartılan çift hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

16.02.2024 13:15  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sarıyer'de sevgilisiyle tartıştığı öne sürülen 23 yaşındaki Aleyna Sarıkaya Emirgan iskelesinden denize atladı. Sarıkaya'yı kurtarmak isteyen sevgilisi Ramazan Kaya da denize atladı. Dalgalara kapılan çift sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi tarafından denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan sevgililer yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GENÇ KIZ TARTIŞMA SONRASI KOŞARAK DENİZE ATLADI

Aleyna Sarıkaya (23) ve sevgilisi Ramazan Kaya (24) yanlarındaki iki arkadaşıyla beraber dün sabaha karşı Emirgan İskelesi önüne geldi. İddiaya göre bir süre otomobilde oturan Sarıkaya ve Kaya arasında tartışma çıktı. Bir anda otomobilden inen Aleyna Sarıkaya koşarak denize atladı. Sevgilisinin çırpındığını gören Ramazan Kaya da onu kurtarmak için denize girdi.

İHBAR ÜZERİNE EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Denizden çıkmayı başaramayan sevgilileri arkadaşları da kurtaramayınca ekiplere haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik ekipleri ve deniz polisi geldi.

SEVGİLİLER TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yapılan çalışmaların ardından Sarıkaya ve Kaya denizden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan sevgililer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sevgililer hayatını kaybetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Emirgan'da can alan tartışma! 2 sevgili peş peşe denize atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Şenol Mirza: Kesin evlenmek ten vazgeçti lastik batladi ondandur 55 210 Yanıtla
    Necati Kaya: Senin otomobilinde lastiği kesin önceden patlaktır. 179 14 hasan celik: Tema vakfını arayın, konuşan meşe bulduk! 131 10 Ertan Çelik: Hasan bey; Meşe ağacını faydalarını okuduğumda hayretler içerisinde kaldım. Belirttiğiniz benzetme ile Meşe ye yapmış olduğunuz yoğun hakareti kınıyorum. 32 4 Mustafa Özcan: Tecrübeli demekki. Bu arkadaşa patlak lastik denk gelmiş. 10 5
  • Şenol Mirza: Necati çiğnenmiş sakız aldın patlakti sen anlamazsın cunku 15 112 Yanıtla
  • Plare Rugre: Gencecik canlar yitip gitmiş. Üzücü bir hadise?? 51 3 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Hasan Çelik meşe ağacı senin lastigi patlatır dikkat hasan 10 21 Yanıtla
  • Ertan Çelik: Hasan bey birçok faydası olan Meşe ağacına yapmış oldunuz hakareti kınıyorum 20 4 Yanıtla
    Can Vatan: ALLAH Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun Çok Üzücü Ailelerine Sabır Versin RABBİM 10 2

Advertisement