Mantar Toplarken Kuzenine Saldıran Ayıya Sopayla Karşılık Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mantar Toplarken Kuzenine Saldıran Ayıya Sopayla Karşılık Verdi

17.06.2017 16:17  Güncelleme: 16:55

Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Aydoğan köyünde dün sabah saatlerinde mantar toplamaya çıkan Kemal Ağcagöz ve Mehmet Ağcagöz isimli iki kuzen ayı saldırısına uğradı.

Erzincan da mantar toplayan kuzenlere ayı saldırdı

ERZİNCAN - Erzincan'ın Refahiye İlçesine bağlı Aydoğan Köyünde mantar toplamaya çıkan iki kuzen ayının saldırısına uğradı.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda mantar toplamaya çıkan Kemal Ağcagöz ve Mehmet Ağcagöz isimli iki kuzen, arazideki bir hayvan ölüsü yiyen ayının kendilerini farketmesiyle saldırıya uğradılar. Pençeleriyle Kemal Ağcagöz'ü altına alarak, sırtından ısıran ayı, kuzenini kurtarmak üzere sopasına davranan Mehmet Ağcagöz'ü de ayak ve çeşitli yerlerinden yaraladı.

Kendi çabalarıyla ayının saldırısından kurtulan iki kuzen Refahiye Devlet Hastanesine gitti. Buradaki ilk tedavilerinin ardından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Burada ise Kemal Ağcagöz'ün sırtına 18 dikiş atıldı. Kuzeni Mehmet Ağcagöz ise almış olduğu darbeler neticesinde ayak bileğinin kırıldığı ve başı ile gözünden darbe aldığını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mantar Toplarken Kuzenine Saldıran Ayıya Sopayla Karşılık Verdi - Son Dakika


Advertisement