Esenyurt'ta Boşanma Aşamasındaki Eşin Evinin Camlarını Kırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Esenyurt'ta Boşanma Aşamasındaki Eşin Evinin Camlarını Kırdı

Esenyurt\'ta Boşanma Aşamasındaki Eşin Evinin Camlarını Kırdı

Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı eve gelen bir şahıs, evin camlarını taşlayarak kırdı. Aracıyla defalarca kornaya basarak ortalığı ayağa kaldıran şahıs, kadına hakaretler yağdırırken cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

11.10.2023 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşanma aşamadaki eşinin evini taşladı, dakikalarca korna çalıp küfürler yağdırdı

Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı evi böyle taşladı

İSTANBUL - Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı eve gelen adam, evi taşlayarak camlarını kırdı. Aracıyla defalarca kornaya basarak ortalığı ayağa kaldıran adam, bağırıp küfürler yağdırırken yaşananlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt Örnek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre eşi ile boşanma aşamasına gelen kadın, ailesinin evinde yaşamaya başladı. Gece saatlerinde aracıyla sokağa gelen eşi ise kadının kaldığı evi taşlayarak camlarını kırmaya başladı. Taş attıktan sonra koşarak aracına giden şahıs, defalarca ve uzun süre boyunca kornaya basarak sokağı ayağa kaldırdı. Kadına arabadan bağırarak hakaret eden adam bir süre sonra aracıyla olay yerinden ayrıldı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Esenyurt'ta Boşanma Aşamasındaki Eşin Evinin Camlarını Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement