Esenyurt'ta Eski Kıyafetleri Yakarak İki Otomobili Küle Çevirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Esenyurt'ta Eski Kıyafetleri Yakarak İki Otomobili Küle Çevirdi

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, eski kıyafetleri yakan bir alana geldi ve ardından uzaklaştı. Ancak alevler park halindeki iki araca sıçradı. Mahalle sakinleri itfaiyeyi arayarak yardım istedi ve bazı vatandaşlar balkonlarından su dökerek yangını söndürmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve araçları söndürdü. Yanan araçlar kullanılamaz hale gelirken binalarda da hasar meydana geldi. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

29.09.2023 11:43  Güncelleme: 11:53

ESENYURT'ta eski kıyafetleri yakan bir kişi iki otomobili küle çevirdi. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, Esenyurt Pınar Mahallesi 1226. Sokakta geçtiğimiz perşembe günü 04.00 sıralarında meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, eski kıyafetlerin bırakıldığı alana geldi. Kıyafetleri yakan kişi uzaklaşırken alevler büyüdü

Alevler park halinde bulunan iki araca sıçradı. Mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdiler. Bazı vatandaşlar evlerinin balkonundan yanan araçların üzerine su dökerek söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçlara kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yanan araçlar kullanılmaz hale gelirken binalarda da hasar meydana geldi. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Esenyurt\'ta Eski Kıyafetleri Yakarak İki Otomobili Küle Çevirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Esenyurt'ta Eski Kıyafetleri Yakarak İki Otomobili Küle Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement