Eskişehir'de Çocuk Şube Müdürlüğü Denetimleri Sonucunda 2 Şüpheliye İşlem Yapıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Eskişehir'de Çocuk Şube Müdürlüğü Denetimleri Sonucunda 2 Şüpheliye İşlem Yapıldı

Eskişehir\'de Çocuk Şube Müdürlüğü Denetimleri Sonucunda 2 Şüpheliye İşlem Yapıldı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 1 internet kafe, 1 kahvehane-büfe, 10 market-büfe ve 2 tütüncü olmak üzere toplam 14 işletme denetlendi. Ayrıca 23 park ve bahçe kontrolü ile 22 okul ziyareti gerçekleştirildi. Denetimler sonucunda 2 şüphelinin üzerinden 2 bıçak ve 1 muşta ele geçirildi ve şüphelilere işlem yapıldı.

16.02.2024 17:42  Güncelleme: 17:43

Eskişehir'de Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde üzerinden bıçak ve muşta çıkan 2 şüpheliye işlem yapıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir çalışma yapıldı. Yürütülen çalışmalarda 1 internet kafe, 1 kahvehane-büfe, 10 market-büfe ve 2 tütüncü olmak üzere toplam 14 işletme denetlenirken, 23 park ve bahçe kontrolü yapılarak 22 okul ziyareti gerçekleştirildi. 41 şahsın ve 2 aracın sorgulandığı çalışma neticesinde 2 şahsın üzerinden 2 bıçak ve 1 muşta ele geçirildi. Şüpheliler hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de Çocuk Şube Müdürlüğü Denetimleri Sonucunda 2 Şüpheliye İşlem Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement