Eyüp'teki Çifte Cinayetin Şüphelisi Gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eyüp'teki Çifte Cinayetin Şüphelisi Gözaltında

07.02.2016 13:32

Eyüp'te dün akşam başlarından vurulduktan sonra iki farklı sokağa atılan teyze çocukları Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut'un cinayet şüphelisi 1 kişi gözaltına alındı.

Eyüp'te dün akşam başlarından vurulduktan sonra iki farklı sokağa atılan teyze çocukları Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut'un cinayet şüphelisi 1 kişi gözaltına alındı. .

KİMLİĞİ BELİRLENDİ VE YAKALANDI

Çifte cinayetle ilgili soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Teyze çocukları olan Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut'u öldüren kişinin Ersin B. olduğu belirlendi. Ersin.B Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Ersin B.'nin ifadesinde cinayetleri işlediğini kabul ederek, nedenin alacak verecek meselesi olduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.

OTOMOBİL 2 KEZ DURDU, HER DURDUĞUNDA BAŞINDAN VURULMUŞ BİR KİŞİ SOKAĞA BIRAKILDI

Dün akşam Silahtarağa Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan bir marketin önünde duran 34 JB 0122 plakalı otomobilden bir el silah sesi duyulmuş, ardından bir kişi otomobilden atılmıştı. Olay yerinden hızla uzaklaşan otomobil ikinci kez Silahtarağa Caddesi durmuş ve bir kişi daha otomobilden atılmıştı. Olay yerine gelen ekiplerin yaşam belirtileri bulduğu ikinci kişi, Hakan Almut hastaneye kaldırılmış ancak yolda hayatını kaybetmişti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eyüp'teki Çifte Cinayetin Şüphelisi Gözaltında - Son Dakika


Advertisement