Adıyaman'da feci kaza! Otomobilin takla atması sonucu 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da feci kaza! Otomobilin takla atması sonucu 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti

20.02.2022 22:33  Güncelleme: 00:20

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil bariyerlere çarptı. Takla atan araçta bulunan 13 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

Gölbaşı istikametinden Pazarcık istikametine gitmekte olan İrfan Salar idaresindeki 46 LE 923 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gölbaşı-Pazarcık Karayolu 21.kilometrede bariyerlere çarparak takla attı.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK CAN VERDİ

Aynı ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu araç sürücüsü İrfan Salar ile otomobilde bulunan Yaren, Duygu, Mustafa ve Fatma Salar yaralanırken, 13 yaşındaki Eylül Salar ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Salar ailesi, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Eylül Salar'ın cenazesi ise yapılan incelemelerin ardından Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adıyaman'da feci kaza! Otomobilin takla atması sonucu 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti - Son Dakika


Advertisement