Kırklareli'nde fren yerine gaza basan sürücü iş yerine girdi - Son Dakika
3.Sayfa

Kırklareli'nde fren yerine gaza basan sürücü iş yerine girdi

Kırklareli'nde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil bir araca çarptıktan sonra iş yerine girdi. İş yerinden yaklaşık 8 bin TL'lik hasar meydana gelirken otomobil kullanılamaz hale geldi.

26.12.2019 14:19  Güncelleme: 14:42

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir otomobilin iş yerine girdiği kazayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Lüleburgaz ilçesi, Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi üzerinde E.Ç. idaresindeki otomobilin iş yerine girdiği kaza Lüleburgaz Belediyesi kent içi güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera görüntülerine göre, 39 LL 068 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan E.Ç., vatandaşların meraklı bakışları arasında önce kaldırıma çıkıyor. E.Ç., daha sonra manevra yapmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında duraklama yapan otomobile çarpıyor. Bunun ardından E.Ç., fren yerine gaza basıp birden hızlanarak Özkan Baycan'ın yetkilisi olduğu iş yerine giriyor.

Kırklareli'nde fren yerine gaza basan sürücü iş yerine girdi

OTOMOBİLİ GÖRÜNCE KAÇTI

Öte yandan otomobilin iş yerine girmesinden hemen önce, E.Ç.'nin hızlanarak geldiğini gören bir vatandaşın olay yerinden hızlı bir şekilde kaçışı da güvenlik kameralarına yansıdı. İlginç kazada herhangi bir yaralanmanın olmaması sevindirdi. Öte yandan kaza sonucu iş yerinde de yaklaşık 8 bin TL'lik maddi hasar meydana gelirken çekici yardımıyla çekilen otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kırklareli'nde fren yerine gaza basan sürücü iş yerine girdi

"ŞAŞIRMIŞTI KADIN"

Kazayla ilgili konuşan iş yeri sahibi Özkan Baycan ise şu ifadeleri kullandı:

"Kaza anını göremedim. Kapının dibindeydim. Sesleri duydum. Çıkıp bakmak istedim, bir anda önüme araba geldi. İçinde iki kadın, iki çocuk vardı. Onlar da paniklemişti. Her iki tarafa da geçmiş olsun. Çarptıktan sonra da ayağı gazdaydı. Şaşırmıştı kadın. Kendisine geçmiş olsun diliyorum."

Kırklareli\'nde fren yerine gaza basan sürücü iş yerine girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırklareli'nde fren yerine gaza basan sürücü iş yerine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ramiz dayın: kaınlara ehliyet veren firmalar bence denetlenmeli bastır parayu al ehliyeti olmaz yanlış bence kadına ehliyet vermek hata bence 3 0 Yanıtla
  • Saklamayın: Kadın sürücü 2 0 Yanıtla
  • bayburtlu: ne mutlu turkum dıyene dıyenler nerdesınız çin zulm edıyor turklere nerelere saklandınız ırkcılar sızı .. turk olarak bu sözden nefret edıyorum 1 1 Yanıtla
  • alp: bakın kadın şoför diye demiyorum. Ne yol verirler ne sıra beklerler. Trafik kuralına çok uyuyoruz derler ama ben hiç uyanını görmedim ve yaptıkları her zaman başkalarının canını tehlikeye atıyor. Kullanabilen kadına bşey demiyorum ama diğerleri BECEREMİYOSANIZ BIRAKIN ŞUNU ARTIKKK 1 0 Yanıtla
  • bayburtlu: turk olarak kürtlerı sevıyorum ne mutlu musluman olana .... kafır turku sevmıyorum ... 0 1 Yanıtla
    ramiz dayın: cok iyi yapmısın zırto 0 0

Advertisement