Gaziantep'te Anız Yangınına Erken Müdahale ile Facia Önlenildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Anız Yangınına Erken Müdahale ile Facia Önlenildi

12.06.2025 16:06

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki anız yangınına erken müdahale ile büyük bir yangın faciası önlendi. İtfaiye ekipleri ve güvenlik güçleriyle 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında 300 dönüm anız ve birçok ağaç yanarak kül oldu.

Gaziantep'te anız yangınına erken müdahale faciayı önledi

GAZİANTEP - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen anız yangınına erken müdahale ile facianın önüne geçildi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesi merkez Beyler Mahallesi sınırlarında bulunan organize sanayi bölgesi çevresinde meydana gelen anız yangını yürekleri ağıza getirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Orman işletme Şefliği ekipleri, belediye ve güvenlik güçlerinin araç ve personel desteği ile çıkan yangın 2 saatlik çalışma ile kontrol alıntına alındı.

Toplamda 22 aracın görev aldığı yangında 300 dönüm anız, 40'a yakın zeytin, 50'ye yakın çeşitli türden ağaç yanarak kül oldu. Hastane kavşağı ile Fevzipaşa kavşağı arasındaki yol güvenlik amaçlı bir süre tek taraflı trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın ile alakalı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te Anız Yangınına Erken Müdahale ile Facia Önlenildi - Son Dakika


Advertisement