"Gaziantep'in Kuşları" sergisi açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

"Gaziantep'in Kuşları" sergisi açıldı

"Gaziantep\'in Kuşları" sergisi açıldı
05.01.2026 16:21  Güncelleme: 16:25

Gaziantep'te, kent sınırlarında çekilen özel kuş fotoğraflarının yer aldığı bir sergi SANKO Park'ta açıldı. Sergide, fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen eserler halka sunuluyor.

Gaziantep'te, kent sınırlarında çekilen birbirinden özel kuşlara ait fotoğraf sergisi açıldı.

Türkiye'nin önemli kuş gözlem merkezlerinden biri olan Gaziantep'te, kent sınırlarında çekilen birbirinden özel kuşlara ait fotoğraflardan oluşan sergi SANKO Park'ta açıldı. Açılış törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halil Uğur, Basın Yayın Daire Başkanı Hüseyin Akay ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Sergide, fotoğraf sanatçıları Yakup Yener, Ömer Işık ve Adsız Günebakan'ın Gaziantep sınırları içerisinde çektiği kuş fotoğrafları yer aldı. Özellikle Oğuzeli ilçesinde, çok sayıda kuş türüne ev sahipliği yapan Doğanpınar bölgesinde çekilen kareler, serginin dikkat çeken çalışmalarını oluşturdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sponsorluğundaki sergi 15 gün boyunca Sanko Park Alışveriş Merkezi 3. katta ziyaretçilere açık olacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa 'Gaziantep'in Kuşları' sergisi açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement