Samsun'da şüpheli ölüm! Genç kadın doğum gününde ölü bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da şüpheli ölüm! Genç kadın doğum gününde ölü bulundu

Samsun\'da şüpheli ölüm! Genç kadın doğum gününde ölü bulundu
04.04.2021 16:36  Güncelleme: 17:31

Samsun'da yaşayan 38 yaşındaki genç bir kadın, doğum gününde evinde ölü olarak bulundu. Genç kadının cansız bedeninden koronavirüs testi için sürüntü alınırken kesin ölüm nedeni otopsi sonucu öğrenilecek.

Olay, Samsun'un Ladik ilçesi Akpınar Mahallesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 38 yaşındaki Meral K. doğum gününde evinde ölü olarak bulundu. Genç kadının ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİ İLE BELLİ OLACAK

Korona temaslı olarak evinde karantina altında bulunduğu öğrenilen Meral K.'nin kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Genç kadının cesedinden koronavirüs testi için sürüntü alındıktan sonra test sonucunun belli olmasının ardından otopsi işlemlerine başlanacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da şüpheli ölüm! Genç kadın doğum gününde ölü bulundu - Son Dakika


Advertisement