Gölcük'te alkollü eğlence mekanında çıkan kavgada bir kişi tabancayla vuruldu - Son Dakika
3.Sayfa

Gölcük'te alkollü eğlence mekanında çıkan kavgada bir kişi tabancayla vuruldu

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan bir alkollü eğlence mekanında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, bir kişi tabancayla bacağından vuruldu. Olayın ardından saldırgan yakalandı ve yaralı hastaneye kaldırıldı. Tartışmanın kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edildi.

12.11.2023 01:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğlence mekanında çıkan tartışmada kan aktı: 1 yaralı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde alkollü eğlence mekanında çıkan ve dışarıya taşan kavgada bir kişi tabancayla bacağından vuruldu.

Olay, Değirmendere Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi'ndeki bir alkollü eğlence mekanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. ve S.G. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Caddeye taşan kavgada, H.D. tabancasını çıkartarak, S.G.'ye ateş etti. 2 kurşunun sol bacağına isabet ettiği S.G. kanlar içinde yerde kaldı. H.D. koşarak uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan S.G., ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde saldırgan H.D., kısa sürede yakalandı. Polis, eğlence mekanında incelemede bulundu.

Öte yandan, ikilinin alkollü olduğu tartışmanın kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edildi.

Gölcük\'te alkollü eğlence mekanında çıkan kavgada bir kişi tabancayla vuruldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gölcük'te alkollü eğlence mekanında çıkan kavgada bir kişi tabancayla vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement