Güngören'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Binada Çökmeye Karşı Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güngören'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Binada Çökmeye Karşı Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

30.11.2024 10:36

Güngören'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı süren binanın çökmesi sonucu göçük altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları 21 saattir sürüyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

Güngören'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı devam eden binada meydana gelen çökme sırasında göçük altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. 21 saattir süren kurtarma ve bina yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı devam eden binanın üst kısmında dün çökme meydana gelmişti. Olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çökme sonrasında 2 kişi göçük altında kalırken, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarının ardından 1 kişi göçük altından çıkarılmıştı.

Kurtarma çalışmaları 21 saattir sürüyor

Göçük altında kalan diğer işçiyi arama çalışmaları devam ederken, işçiye ulaşmak için binanın ön tarafı iş makineleri ile yıkıldı. Kurtarma çalışmaları yaklaşık 21 saattir itfaiye, AFAD ve belediye ekipleri tarafından sürdürülüyor. Gece boyunca devam eden çalışmalar günün aydınlanması ile devam etti. Öte yandan çalışmalar havadan görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Güngören'de Kentsel Dönüşüm Kapsamında Binada Çökmeye Karşı Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement