İki kardeş birer hafta arayla koronadan vefat etti - Son Dakika
3. Sayfa

İki kardeş birer hafta arayla koronadan vefat etti

Ordu'da koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan iki kardeş, birer hafta arayla tedavi gördükleri hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

22.09.2020 11:28  Güncelleme: 15:34

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan iki kardeş, koronavirüs teşhisi sonrasında tedavi gördükleri hastanede 9 gün arayla vefat etti.

Çatak Mahallesi'nde yaşayan Halis (87) ve Hasan Sarı (82) kardeşler, hastalanınca Ünye Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından iki kardeşin koronavirüs testleri pozitif çıktı.

İKİSİ DE HAYATA TUTUNAMADI

Hastanede tedavi altına alınan 6 çocuk babası Hasan Sarı, 12 Eylül'de hayatını kaybetti. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 4 çocuk babası Halis Sarı da 21 Eylül'de vefat etti.

Kardeşler, Çatak Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

İki kardeş birer hafta arayla koronadan vefat etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İki kardeş birer hafta arayla koronadan vefat etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yücel: Okunuşu: “E’ûzü billahi mine’ş-şeytâni’r-racîm. Bismillâhi’r-rahmâni’r-rahîm. Minhâ haleknâküm ve fîhâ nü’îdüküm ve minhâ nuhricüküm târeten uhrâ. Allâhümme fağfir lehû verhamhü inneke ente’l- ğafûrü’r-rahîm. Allâhümme’ğfirlî ve lehû ve a’kıbnî minhü ‘ukben haseneten.” Anlamı: “Kovulmuş şeytandan Allah’a sığınırım. Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile. Sizi topraktan yarattık, sizi oraya döndüreceğiz ve sizi bir kere daha oradan çıkaracağız. (Tâhâ, 20/55) Allah’ım! Onu bağışla ve ona merhamet eyle, 27 3 Yanıtla
  • YEŞİLÇAM: Mekanları Cennet olsun.Ailelerine Rabbim sabırlar versin. 13 0 Yanıtla
  • adem mazlum: ALLAH RAHMET EYLESİN MEKSANLARI CENNET OLSUN AİLESİNE SEVENLERINE SABRI CEMİL İHSAN EYLESİN İNSALLAH... 12 1 Yanıtla
  • laz Oğlu LAZ: Allah rahmet eylesin 8 2 Yanıtla

Advertisement