İstanbul'un göbeğinde yasakları yok sayıp doğum günü kutladılar - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'un göbeğinde yasakları yok sayıp doğum günü kutladılar

Harbiye'de yasağa karşın gece yarısı bir restoranda doğum günü partisi gerçekleştiren gruba polis ekipleri baskın yaptı. Doğum günü partisi ve baskın anları kameralar tarafından görüntülenirken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri içeridekilere toplamda 55 bin 504 lira idari para cezası uygulandı.

31.05.2021 11:27  Güncelleme: 11:40

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle eğlence mekanlarının faaliyetlerine ara verilmişti. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Harbiye'de bir restoranda çok sayıda kişinin olduğu ve doğum günü partisi düzenlendiği ihbarını aldı.

MASKE VE MESAFESİZ KUTLAMA

İhbarı değerlendiren ekipler, restoranda çok sayıda kişinin maske bile takmadan iç içe, yüksek sesli müzikler eşliğinde masalarda oturduğunu gördü.

55 BİN TL PARA CEZASI KESİLDİ

Pasta kesilip doğum günü partisinin de düzenlendiğini tespit eden polis ekipleri, bunun üzerine partiyi sonlandırarak işletmeye ve içeridekilere "Umumi Hıfzısıhha Kanununa Muhalefet" suçundan toplamda 55 bin 504 lira idari ceza uyguladı. Mekan işlemlerin ardından boşaltılırken, doğum günü partisi ve polis baskını ise kameralara yansıdı.

İstanbul\'un göbeğinde yasakları yok sayıp doğum günü kutladılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'un göbeğinde yasakları yok sayıp doğum günü kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Metehan Çamlıca: daha caydırıcı cezalar gelmedikçe böyle devam eder 54 bin tl bunların çerez parası komaz yani 16 4 Yanıtla

Advertisement