Son dakika! Kahramanmaraş'ta 3 kişi sahte içkiden hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 3 kişi sahte içkiden hayatını kaybetti

13.12.2021 15:39  Güncelleme: 16:23

Edinilen son dakika gelişmesine göre Kahramanmaraş'ta 3 kişi sahte içkiden hayatını kaybettiKAHRAMANMARAŞ Kahramanmaraş'ta sahte alkol içen 7 kişiden 3'ü hayatını kaybetti, 4'ünün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta 3 kişi sahte içkiden hayatını kaybetti

KAHRAMANMARAŞ Kahramanmaraş'ta sahte alkol içen 7 kişiden 3'ü hayatını kaybetti, 4'ünün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, il merkezi ile Elbistan ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle toplam 7 kişi, KSÜ Tıp Fakültesi ve Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumları ağır olan Aytekin K. (65), Şahin B. ve A.Ç. adlı şahıslar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Diğer 4 kişinin ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdikleri öğrenildi.

3 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan sahte içki olayı ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika! Kahramanmaraş'ta 3 kişi sahte içkiden hayatını kaybetti - Son Dakika


Advertisement