Karabük'ün Ovacık ilçesinde ahır, samanlık ve taksi yangını - Son Dakika
3.Sayfa

Karabük'ün Ovacık ilçesinde ahır, samanlık ve taksi yangını

Karabük\'ün Ovacık ilçesinde ahır, samanlık ve taksi yangını

Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Gümüşler Mahallesi'nde AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin'e ait bir taksi, ahır ve samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi, taksi ise zarar gördü. Polis ekipleri olayın kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde çalışma başlattı. Olay yerine gelen yetkililer inceleme yaparken, daha önce de ilçede ayrı ayrı yangınlar çıkmıştı ve kundaklama şüphesi bulunuyordu.

06.10.2023 06:09
KARABÜK'ün Ovacık ilçesinde çıkan eş zamanlı yangınlarda, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin'e ait ahır ve samanlık ile 3 farklı kişiye ait samanlıklar yandı. Kundaklama şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin'e ait Gümüşler Mahallesi'ndeki ahır ve samanlıkta, gece saatlerinde yangın çıktı. İhbarla bölgeye Karabük, Ovacık, Safranbolu'dan itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'nden arazöz sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi, 1 taksi de zarar gördü.

?Yangının olduğu dakikalarda ilçenin 3 ayrı noktasında, Gümüşler Mahallesi'nde Ramazan Şahin, Karşı Mahallesi'nde Mustafa Süze ile Ekincik köyü yolu üzerinde Ahmet Mazhar Denli'ye ait samanlıklarda da alevler yükseldi. 3 yangında da samanlıklar kullanılamaz hale geldi. Yangınlara ilişkin, kundaklama şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Karabük'ün Ovacık ilçesinde ahır, samanlık ve taksi yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement